Qui sóc?

Primer de tot em presentaré. Sóc l’Alba, mestra d’educació primària (o un projecte de, si més no). Aquest any finalitzo el 4rt any de la carrera, és a dir, en res i menys podré dir: sóc mestra!.

He agafat tota la il·lusió i les ganes per crear aquest blog Educa’t per tots aquells professors i/o persones interessades en educació.

El meu projecte té com a objectiu donar a conèixer l’actualitat del món educatiu i recursos originals (o simplement interessants) perquè els nostres infants es desenvolupin gaudint i interaccionant amb els companys. Per a què això sigui possible, els mestres ens hem de refrescar i modernitzar sovint per tal  d’adaptar-nos a les necessitats dels infants actuals, això no vol dir que hagi de ser tot en noves tecnologies, no, no, no. Poc a poc, aniré comentant i penjant cosetes del nostre interès.

Ah! Per cert, durant aquest any he fet la menció en llengua estrangera (en el qual hi estic posant moooooooooolt d’interès per adquirir un gran nivell), per tant també podreu veure moltes entrades al respecte i alguna que altre en anglès. A més, us he de confessar que sóc una apassionada dels contes i dels àlbums il·lustrats. Es sabut que els infants gaudeixen amb les històries, doncs, per què no aprofitar-ho?

Abans de llegir, també hauríeu de saber que dono molta importància a l’educació emocional i l’educació en valors. Viure la màgia de l’esplai durant 5 anys m’ha permès experimentar que es possible treballar i desenvolupar el coneixement de les emocions, la gestió personal d’aquestes i sobretot com relacionar-se/conviure amb el món exterior .

Encantada de presentar-me!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s